Workshops

Workshop vachtverzorging

Tijdens de workshop vachtverzorging leert u op de juiste en beste manier uw hond te borstelen, krijgt u tips over welke materialen u het beste aan kunt schaffen en gaan wij hier ook samen mee te werk. U leert ook hoe u een eventuele klit in de vacht op de juiste wijze en zachtjes kunt verwijderen. Daarnaast leert u hoe u de oogjes, voetzooltjes, poepertje en genitaliën vrij knipt van haar om ook dat tussen de trimbeurten door netjes bij te kunnen houden.

De workshop vachtverzorging duurt ongeveer 1,5 uur. De prijs voor deze workshop is € 95,00.

Na deze workshop krijgt u een naslagwerk mee om alles over de vachtverzorging en het borstelen nog eens terug te lezen.

Deze workshop is te boeken vanaf 7/8 maanden, zodat je helemaal voorbereid bent op de vachtwissel.

Mocht u nog extra informatie willen? Of wilt u zichzelf inschrijven voor de workshop vachtverzorging?
Dan kunt u contact met ons op nemen.

Workshop ‘Hoe trim ik mijn doodle?’

Bij deze workshop leert u de vacht en het lichaam van uw eigen hond goed kennen. U leert tijdens deze workshop, onder toeziend oog van de trimster, te werk gaan met een tondeuse met opzetkammen, en het mooi af te werken met de schaar. U leert uw doodle te trimmen in de echte doodle look. Na deze workshop kunt u thuis zelf bepalen wanneer u uw hond trimt. Dit kunt u dan ook in etappes doen. Een leuke en leerzame workshop waar je veel geld mee kunt besparen door het lekker thuis te doen!
Na deze workshop vertrek je ook direct met een geheel (deels zelf getrimde) doodle!

De prijs voor deze workshop bedraagt € 295,00 per persoon. 
Na deze workshop krijgt u een naslagwerk mee om alles over de het trimmen van uw doodle nog eens terug te lezen en staat stap voor stap de volgorde van het trimmen in beschreven voor als je wat vergeten bent. Uiteraard zijn wij ook altijd bereikbaar als je later nog eens vragen hebt of ergens tegenaan loopt.

U mag en kunt een introducé meenemen, dus wanneer uw partner, uw broer of uw zus wilt deelnemen aan de workshop, dan is dit mogelijk. Hier worden wel kosten voor gerekend. Wanneer u een introducé mee neemt, dan bedragen hiervoor de kosten €120,-.

Belangrijk bij deze workshop is dat u uw hond gewassen en goed geborsteld (klitvrij) meeneemt.

U trimt uw hond met trimgereedschap die ik aan raad voor thuis gebruik. Alle trimgereedschappen zijn eventueel verkrijgbaar in de salon, deze kunt u voor of na de workshop ook bij mij aanschaffen en wanneer u over de aanschaf wilt nadenken, dan kunt u deze ook bestellen in onze webshop.

Mocht u nog extra informatie willen? Of wilt u zichzelf inschrijven voor de workshop ‘Hoe trim ik mijn doodle?’
Dan kunt u contact met ons op nemen.

Scroll naar boven